Sørvest Bandyregion

Vi administrerer idrettene innebandy, bandy og landhockey i Rogaland og Agder.

Til vår nettside

Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger

sorvestbandy@gmail.com

936 60 414

  • kenburns1
  • kenburns1
  • kenburns1

Sponsorpakker

Sørvest Bandyregion

Hvorfor være sponsor av en region?

Vi i Sørvest Bandyregion er opptatt av å ivareta alle. Ofte ser vi at det er de sterkeste klubbene som er vinnerne på sponsormarkedet (gjelder all idrett), selv om alle trenger drahjelpen fra næringslivet like mye. Vår jobb er å ivareta, hjelpe og utvikle alle klubber. Bidrag som havner hos oss går til alle, ikke bare noen få utvalgte. I tillegg treffer synligheten til din bedrift godt, da alle klubber benytter våre nettsider og informasjonskanaler.

Vi håper å få din bedrift på laget.

(Når det er sagt ønsker vi selvsagt at bedrifter bidrar i klubber også)

Bli med på laget

Ingen for store - ingen for små

Ingen samarbeidspartnere er for store og ingen er for små. Passer ingen av sponsorpakkene for dere, så finner vi en løsning sammen.

Sponsor

Norges 3. største idrett

Målt i aktive utøvere med lisens, er innebandy landets 3. største idrett. Kun fotball og håndball er større.

200 000 spiller innebandy

Tar vi også med den uorganiserte delen av idretten, spiller 200 000 innebandy minst en gang i uken i Norge. Kun fotball er større.

Et tilbud alle

Regionen har tilbud for alle. Alt fra Eliteserie til de yngste barna, samt for mennesker med spesielle behov og spillere i elektrisk rullestol.

Om oss

Sørvest Bandyregion administrerer innebandyaktiviteten i Rogaland og Agder. Innebandy er landets 3. største idrett målt i antall aktive utøvere med lisens. I Norge spiller 200 000 innebandy organisert eller uorgansiert hver uke. Kun fotball er større enn dette. Sørvest Bandyregion er Norges Bandyforbunds nest største regionen.
Regionen har lag i Eliteserie for både kvinner og menn, lokale seniordivisjoner og aldersbestemt seriespill. I tillegg er vi store på minirunder som er turneringsspill for barn fra 5 til 12 år.

Minirunder

Minirunder er for barn fra 5 til 12 år.
Vi arrangerer minirunder på Haugaland, Nord-Jæren og i Agder. Til sammen samler vi rundt 100 lag på hver runde. Sesongen 2021/2022 er det satt opp 21 minirunder med start i oktober og slutt helt i starten av mai. Vi har omlag 1200 foreldre innom hallene for hver runde.


Minirundene har fokus på idrettsglede og likespillsprinsippet. Her skal det være gøy uavhengig av ferdigheter og ambisjonsnivå. Vi har også regler som skal sikre utjevning av kamper og det er større nivåforskjeller.

På minirundene er det stappfull hall og gode muligheter for eksponering av bedrifter.

Super-innebandy

Super-innebandy er innebandy tilrettelagt for mennesker med spesielle behov.

Super-innebandy, er «vanlig» innebandy for de som kan løpe eller gå, men for mennesker som trenger litt ekstra tilrettelegging. Det kan være mennesker som har en nedsatt kognitiv eller fysisk funksjons men som fremdeles kan oppleve mestringsglede med kølle og ball. Majoriteten av spillerne har en form for utviklingshemming. Super-innebandy er lavterskel og krever ingen fysiske tekniske eller taktiske ferdigheter for at spillet skal fungere og man opplever mestring. Innebandy egner seg svært bra for utviklingshemmede. Super-innebandy er den tredje største lagidretten for «utviklingshemmede».

2017 deltok Norge for første gang med et innebandylag i Special Olympics World Winter Games (SOWWG). Vi fikk enorm publisitet for laget, og synliggjorde innebandy som en aktivitet for alle. Det var en fantastisk opplevelse å følge Karmøy IBK fra Sørvest Bandyregion. De gjorde en ubeskrivelig innsats under lekene og endte opp med å ta gullmedalje. Nå har Super-lag har fått en naturlig plass på «ordinære» innebandyturneringer, med en egen klasse.

EL-innebandy

EL-innebandy er innebandy for dem med større funksjonshemninger

EL-innebandy spilles i elektrisk rullestol og er spesielt tilrettelagt for dem som ikke har styrken som kreves i de fleste idretter for mennekser med funksjonshemninger.
I EL-innebandy stiller alle likt, uavhengig funksjonshemning. Det fine med dette er at foreldre kan bli med på trening uten å ha noen fordel av fysikken. Tvertimot stiller EL-innebandyspillerne langt sterkere enn funksjonsfriske, da de har en helt annen erfaring med å håndtere elektrisk rullestoler. EL-innebandyspillerne er svært dyktige og foreldrene har ingen sjanse til å matche nivået.

Sørvest Bandyregion var arrangør av NM i EL-innebandy både i 2018 og 2019 med direktesending på NRK.

Stavanger Open

Stavanger Open er Norges største innebandyturnering. I 2019 var det 186 påmeldte lag på turneringen.

Stavanger Open er en festdag for alle som elsker innebandy. De to siste årene har vi dessverre måtte avlyse turneringen grunnet restriksjoner idretten har vært pålagt som følge av koronaviruset. Vi gleder oss til å sette i gang turneringen igjen i 2022. Sist turneringen var gjennomført (2019) var det 186 lag, 2100 deltakere, 4600 personer i hallene og 24 tilreisende lag. Det ble totalt lagt ned 2200 timer med dugnad.
Stavanger Open er en turnering for alle. Vi har klasser for seniorlag, aldersbestemte lag, minirunder og egen klasse for vennelag. Sist men ikke minst har vi egen Super-klasse (for mennesker med spesielle behov) og EL-innebandy (for spillere i elektrisk rullestol). Alle er samlet under samme tak og hver klasse for vist seg frem for dem som vanligvis ikke ser dem. Dette skaper et flott samhold og synliggjør alle de flotte gruppene som spiller innebandy.

Minirunder pr sesong

Foreldre hver minirunde

Medlemmer

Gullpakke 1 (100 000 kr)

Få navnet på samtlige minirunder i regionen.

Les mer

Gullpakke 2 (50 000 kr)

Få navnet på Stavanger Open, Norges største innebandyturnering.

Les mer

Sølvpakke 1 (30 000 kr)

Bli med på laget og få bred profilering på våre nettsider

Les mer

Sølvpakke 2 (20 000 kr)

Bli med på laget og få bred profilering på på våre nettsider.

Les mer

Bronsepakke 1 (10 000 kr)

Profiler din bedrift på Sørvest Bandyregion

Les mer

Bronsepakke 2 (5 000 kr)

Profiler din bedrift på Sørvest Bandyregion

Les mer